Thursday, March 29, 2012

final exam dah habis. now tgh cuti sem 2 month. lama gilaa. tp best.
happy holiday kawan2 :) 
bulan mei kang kita sama2 nntikan result yeee. ohmai takot ! 

Monday, March 26, 2012

ESOK 27 HB MAC 2012. 1 YEAR 4 MONTH :( 
KENANGAN. hmmm :'(

Monday, March 5, 2012

berakhirnyaaa 27 november 2010 - 21 februari 2012

aku buat semua ni cuma nak kongsi cerita cinta aku dengan seorang insan yang pernah bagi aku sepenuh harapan dan mengenal erti cinta yang sebenar2 nya.

27 november 2010

tarikh ni ialah tarikh kitorang declare untuk menjadi pasangan kekasih. :) masa tu malam, pukul 2 lebih pagi aku menerima dia menjadi teman hidup aku. masa tu aku rasa dunia ni aku yang punya. memang bahagia sangat aku rasakan mase tu.

27 december 2010

1st month aniversary kami. ohmyyyy ! you are so sweet ! even 1 month aniversary, tapi kau sangat terharu untuk wish kat akuu. :')
masa tu aku masuk Uitm, and kau pergi bercuti dengan family kau.
ada gambar yang kau send kat aku mase kau pergi holiday tuu. aku rindu kau mase tu. :)

seterusnyaaa

kita terus bercinta dan kau sangat take care pasal aku, ingat lagi masa kau ade buat kesalahan besar, kau hisap rokok yang dah expired sebab kau main game dgn kawan kau, and aku tahu, aku sedihhh. kau pun menangis and menyesal dgn ape kau buat mase tu. sampaikan kau sanggup datang melaka, malam malam hari tapi dapat jumpa 1 jam je (10:00 pm- 11:00pm) sbb aku tak boleh keluar lama2.
mase tu aku nmpk pengorbanan kau pada aku sangat bernilai. disebabkan kesalahan kau yg tak seberapa tu kau sggup datang melaka. :') terima kasih.

25 february 2011

kita overnight kat melaka, masa tu ada kawan aku dengan kawan kau.
1st overnight bersama kauu.

next

masa aku cuti study week, seminggu. aku nak balik, kau datang amek aku kat uitm,
sebelum kita balik bp, kita jalan2 kat MP dulu, masa nak balik tu hujannn. kita cari satu payung then kite jalan bersama ke parking kereta. masa tu aku dah rasa sweet sangat and bangga ada orang pandang sebab waktu hujan dan kita jalan bersama dibawah satu payung. :')
dalam perjalanan aku kesejukan , demam. maafkan aku masa tu tak teman kau drive kat sebelah aku.
terima kasih.

hubungan kita berterusann. .

hingga pada satu masa hubungan kita goyang dek kerana aku ingat kekasih lama aku.
tapi kau, kau cuba pertahankan hubungan kita.
aku sayang kau masa tu.
terima kasih. 

hari yang kau beli camera DSLR canon 60D

kau cakap nak beli sama-sama dengan aku sebab kau nak rasmi kan camera tu dgn mengambil gambar aku.
kau tahu tak, aku terharu sgt masa tue :')
terima kasih.
20 ogos 2011

maase ni bulan puasa, kita rancang turun johor bahru untuk beli baju raya sama sama. :)
tapi malangnya, kereta rosak masa nak buat U turn berhampiran damansara alif. kereta banyak masa tu, kita stuck kat ctu tnpa ada bantuan pun.
tiba tiba hujan turun, lebat !
kita duduk dalam kereta tunggu hujan reda and cuba cari pertolongan.
dalam hubungan kita bukan ada manis je taw, malang pon ada. haha
pastu balik naik bus, sampai rumah mak gelak kan sebab kereta rosak then tak dapat beli baju raya. :D

raya. .
kau ajak aku pergi beraya rumah kawan-kawan kau kat simpang renggam. aku ikut kau. seronok sgt sbb kau kenalkan aku dgn kawan-kawan sekolah kau. and paling aku bahagia dan bedebar bila aku datang beraya kat rumah kau.
masa tu mungkin your family tak tahu aku lagi. tapi kau ckp dorang dah tahu kann? :')
family kau dah kenal aku, aku dah rasa masa tu best gilaaaaa !


27 november 2011
masa 1 year aniversary kita, kita sambt biasa je. tapi dalam hati aku masa tu, 'tak sangka aku dapat bertahan dengan kau selama setahun ini'. :')
aku nak bertahan dengan kau sampai akhir nafas kita. 


14 januari 2012
last holiday degan kau buat selama-lamanya. kita pergi genting highland mase tu. kite spent time 1 day.
masa tu aku manis ada duka ada.
tapi takpe, aku bahagia masa tu. :')


seterusnyaaa


handphone kita sama Xperia x8, pastu kau kata nak tukar blackberry, kau tanya aku nak tukar BB ape, aku cakap Bold 2, kau pun cakap 'nak sama dengan Sayang jugak lah ;) 
tapi kau dah beli kan BB torch? sebab sama dengan perempuan tu .


tapi. . . . . . . . .

makin hari makin aku lihat kau berubah.
kau dah tak mcm yang dulu.

27 januari 2012
kita gaduh, dann aniversary kali ni tak dapat kita wish on time. ;(
walaupun mase ni kite tidak contact, tapi aku sangat rindu kat kau mase tu !

dannnn akhirnya pada 21 februari 2012

tarikh paling tak akan aku lupa !
kau lafaz kata putus masa malam tu, tanpa sedikit perasaan sayang, cinta lagi dalam hati kau.
aku masih ingat kata-kata kau. " atlest DIA ada time kite gaduh, awak takde mase tu"
so aku dapat tangkap kat sini ada orang ketiga ambil kesempatan atas keretakan hubungan aku dan kau.
kau memang cakap bukan sebab perempuan tu, tapi sebenarnya nampak sangat sebab dia.
dalam hubungan yang sedang goyang kalau wujud orang ketiga, maka makin rosak lah hubungan tu.
aku dah paham sangat.
sebab tu masa kau lafaz kata putus pada aku, kau langsung tak hirau persaan aku masa tu, 
retak seribu, aku hilang arah, . 
sanggup nya kau.
kau sedang bahagia, aku ???


hati kau di isi oleh DIA, hati aku kosong !
kau cakap kau nak hidup kosong, tapi sebenarnya kau dah ada orang lain. :'(
sanggup nya kauuu !
mana janji kau tak akan tinggalkan aku hanya ajal je pisahkan kita. 
mana sumpah kau akan sayang aku sampai mati?


kau nak tahu, saat aku dah bagi sepenuh hati aku kat kau, kau lari tinggalkan aku.
kau tahu betapa sakit hati aku masa tu ?
kau tahu macammana aku hilang arah masa tu?
kau tak tahu.


kenapa DIA hadir dalam hidup kau? kenapa DIA RAMPAS kau dari aku? :'(
kenapaaaaa?
aku setia pada kau , kau?
sekarang aku belajar dari semua ni
hubungan jarak jauh memang tak akan boleh kekal selamanyaa.


TERAKHIR DARI AKU UNTUK KAU , AKU SAYANG KAU SEPENUH HATI AKU !
KAU LELAKI PERTAMA YANG BUAT AKU PALING BAHAGIA, TAPI KAU JUGA LELAKI YANG DAH BUAT AKU MERANA . 
TERIMA KASIH AM ! 

Thursday, February 23, 2012

21 feb 2012

end the 1 year 2 month relationship.
banyak punca sebenarnya kau berubah hati, actualy bukan hanya kerna perangai aku sebelum ni, tapi kau ade org baru sebenarnya dalam sudut hati kau. aku tahu. 
senang je kau tinggalkan aku untuk perempuan tu.
takpe , aku terima semua nie. kau buat aku, takpa setiap orang ada karma masing2. hidup ni mcm roda. 
kau lupa segala janji kau untuk perempuan tu. :')
aku ingat sampai bila bila.

Sunday, February 19, 2012

saya percaya dan yakin bahawa tuhan dah aturkan yang terbaik untuk umatNya, ya, untuk kita. (: