Tuesday, October 25, 2011

keBERANGANan. :D

hello !!! hoho saje nak merepek merapu jap kat cni. 
oh yeahh tadi aku makan mcD. hee my lovely boypren yg belikan, actually aku yg mintak die belikan,, sorry sayangggg :) btw, tenkiyu bery muchhh! ilyyyyy babyyyy. heee <3 <3 <3

ehmm, aku nak cakap kat sini satu je sebenarnye tujuan nye, haha malu lak nak bgtwu. hoho

bile lah aku nak pakai dress pengantin kan?? eishh tak sabar nak pakai sebenarnyaa. awww malu >,< 
bukan gatal sgt ke ape, just ape salahnye bagi lah aku pakai sekejap pon tape la dress pengantin tu kann, make-up cantek cantekk, uwaaahhh. . .
nie la dress yang aku nak sgt pakai tuuu, huhu


sexy ckit, tapi sweet kot. (:

ok la bye bye, nyteee.

No comments:

Post a Comment