Wednesday, October 19, 2011

tuhan tak suka. . .

ehmm, hyee semuaa, saje nak merepek jap kat blog mlm2 gini. hoho
just nak cakap pasal satu bende nie je la. hope korang yang bace boleh nilai sendiri ttg ape yg aku ckp ni btul atau tidak=)
kite tak bole canang cerita orang lain sesuka hati. kau tahu perangai seseorang tu, pastu kau kenal org baru, tetibe nak cerita pasal perangai seseorang tu kat org yg kau bawu kenal. tak elok jatuhkan aib dan air muka org taw.
thennn, ade tau fitnah yang kau bawak kat masyarakat luar and kau cerita bukan2, sampaikan org lain dah pandang serong kat kite org, apende an?  sape kat sini yang teruk???
FITNAH tu weyyyy. jgn main main lahhh.
tapi kannn, dekat org yg kau rapat dgn kau, kau cerita yg kau adalah MANGSA kann? hebat betul kau kan? kononnya kitorang yang buat kau. heyy plz,sedarlah pompuann. kau yang aniaya kitorang. kau sedar tak?
kau ingat tak ade sum1 ni dulu rapat dgn kau,tp sekarang kenape dah tak dgn kau lagi? semua datang dari perangai kau! kau tak sedar ke? sebenarnyaaa, ramai je kawan2 kita tu ha tak suka kau tau. bukan kitorg je. kau je yg tak tahu.
tolongla sedar wahai saudara seislamku.

No comments:

Post a Comment